LINNÉA DJURBERG.

Heey alla folk ! :D
Idag var jag i stan (som alltid..) och jag köpte en jätte snygg lila klänning !
Sen när jag var påväg upp i trappan till mitt rum så såg jag en tidning, jag stannade kippade efter andan och tog upp den! sen sa jag oooh JUSTIN BIEBER.. Det var en heel jb tidning som mammis hade köpt åt lilla mig!! Hihi japp sen gick jag upp på mitt rum och insåg att det låg tre affisher i, och själva tidningen var en stor affish, jag ba woow typ dog lite där asså.. ;) Så nu är de upptejpade och jag sitter här och lyssnar på Down To Earth och gråter lite för den är så bra och sorglig och bra och sorglig och så himla bra.. Ååh så det kan gå säger jag bara. (haha)

JUSTIN BIEBER.

Aaah shit. Det är det enda man kan säga om NSN. Rebecca har ju alltid varit heeelt superkär i honom och alla ba: haha men rebecca man kan ju inte vara kär i någon som man aldrig har träffat..

Amen igår var i alla fall Jag, Klara, Lina, Linnéa, Vendela och Anna och såg NeverSayNever. DEN VAR UNDERBAR. HAN är underbar!!!! Jag och Klara satt och bölade oss igenom hela filmen, den var så braaa!! Haha, seriöst bästa filmen jag har sett. När jag kom hem skulle jag dra direkt vidare till Astrid så det var hon som fick höra mig babbla på om min käärlek till Justin Bieber! (hahaha) och jag grät bara jag tänkte på en vääldigt speciell scen där det brast för både mig och Klara.
Aha amen då var man en Belieber.. Haha REBECCA DÅ KAN VI GEEKA HONOM TILLSAMMANS!!! :DDD
A det här blev ett snabbt inlägg bara för nu säger astrid att hon måste gå om 25 minuter, så heeejdåååå!!!




JOMEN JAG SATSAR PÅ COLLAGE DÅRÅ!

Hey!
Märker ni att jag bloggar mera nuu? Haha, Idag var det en lååång dag. Jag slutade halv ett för jag och DominoSnyggastIVärlden är sämst på matte så vi hade extramatte! Men vi är stolta ändå!! Hahaa. Hur som helst, när jag slutade stod min kusin duktigt och väntade på lilla mig!! Sen pysde vi iväg in till stan. Jag har naada kvar i plånkan så jag kunde inte köpa nåt.. :( Men Astrid köpte en apsnygg ''tubtopp'' som vi kallar det, vi har nämligen spanat in den en längre tid men nu tog Astrid chansen och satte klorna i den!! :D
Sen kom mammis och min kära broder och vi gick till Donken och vi keka fettismiddag (fast jag o Astrid var i försej duktiga som attan och körde på en kycklingsallad!) ''moooommmsweiiiish!'' sen skulle vi köpa en varsin Onepiece! :D sen gjorde vi det dårå och vi hade lite tid över så vi drog över till Gallerian. Jag o A (haha hon berättade btw att henns namn betyder AsGud!!! haha skojskoj!) gick runt och kollade läget lite, sen fick jag syn på ett par jeans!!Jag ba shiiiieeet de måste jag ha!!! så min lilla privatinköpare gick runt och tog massa storlekar och färger (tack!) och vi gick och provade. Det var ett par som jag hängde på: ''Måste ha, passade perfekt-galjen'' och de vart det.
Aa det var väl min dag det?
Det var en som frågade i förra inlägget om jag hade några syskon och hur gamla de är. Jag har två bröder den ena heter Axel och han är 10 snart 11, den andra filuren heter Gustav och han är 7 år gammal. Så nu vet du det!! :)
Amen här är i alle fall några niceish bilder :)
Ha det bra!! :)
/ Linea Djurberg

JAG VET INTE VEM JAG ÄR, MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN.

Hey alla!! Först och främst vill jag bara säga MEGATACK till alla ni som orkar läsa min lilla blogg, fast jag aldrig orkar blogga. Men jag ska försöka och bättra mig lite med uppdateringen asso..
Sen vill jag bara visa lite random bilder och morgondagens outfit :D Jag och Oliven kom precis hem från en shlapp dag i stan. Jag chacka lite grejor, en flanellskjorta (som jag läänge velat ha hehe) En jättelång kofta och en till långklänning till min lilla samling! ;D (hoho)

IMAGE EXPLOSION! :)



























































OUTFIT OF THE DAY, OR NEXT DAY.. YÄ!!


Lång kofta: HM
Långklänning: HM
Strumpor: American apparelle
Halsband: Gina Tricot
Skinnjacka: HM !



Hare gött allihopa!
PUSS.



RSS 2.0