ESPAÑA..

Chachaa bloggen!! hah, hinner tyvärr inte med något collage med outfits för jag har lite andra saker att fixa, men här kommer i alla fall lite härliga bilder från när jag och min släkt var på Lanzarote (spanien) i höstas. Hope u enjoy it.













Japp, ha det nice!

PUSS LINNEA HNIOPEK DJURBERG





34:E INLÄGGET..

Heey dudes!
Idag skulle jag vara med Vanessa, Salomé och Joel. Men Vanessa skulle till landet i sista sekunden och Joel kände sig sjuk.. Så det blev en dag på stan med Sallo! Det var mysigt det med, jag köpte två coolish tröjor på Monkii som var på rea [rean är fortfarande igång!] jaa sen åkte vi hem till mig och kollade på film. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra.. kanske snacka lite med Oliven om ditten och datten, städa rummet-.-' och sen kanske jag kan fixa ett nytt inlägg med lite snygga saker?, Men i sådana fall så får det bli senare ikväll så glöm inte att checka!!
Just det! visste ni att det här är mitt 34:e inlägg? Haha skoj.
Älskar dig förevigt vännen.
Heysvejs så länge.

FASHION.

Heey!
Här är en liten härlig sommaroutfit som jag satte ihop. Åh vad jag längtar efter sommaren, fast jag längtar inte bara efter sommaren utan också efter att få skratta med olivia, som får för sig att lämna kvar mig här i Stockholm och själv dra till Sälen med sin mysiga familj. (Min familj är också mysig, men ändå!) Kan inte all snö bara ta och dö så det blir lite varmt, soligt och härligt snart!? :D
Det är ju nice med sportlov och så ofc! men det kan ju faktiskt vara sportlov/lov utan någon snö? ;)
Skor: Vita converse
Örhängen: GinaTricot
Jumpsuit: Blå, weekday
Heavy Bag: Weekday
Ring: Turkos, Indiska
Ring: Indiska

HA DET BRA SNYGGINGAR, PUSS LINEA.

PS! Så fort oliven kommer hem ska hon bannemej göra en ny fräsch design till mig! :D DS!

PLEASE DON´T FEED THE MODELS.

Hey dudes!!
Jag är med och tävlar hos en jättegullig tjej med en riktigt cool blogg, och tävlar om ett jättefint halsband med ett kors på. Om du vill kan du ju säkert också hitta något dint smycke eller något annat som passar just dig! Så besök hennes blogg och var med och tävla.

RAMLAR.

Chachaa bloggen! hahaha..
Just nu sitter jag i köket och äter frukost och bloggar, idag ska jag kolla om Klara, Joel och vanessa är hemma om de är det så ska jag fråga om de vill hitta på något. Men ja efter frukosten så tänkte jag sticka ut och springa några km, sen ta en låång varm dusch, och tona håret.
<jag kan ju passa på att säga att igår var jag och Astrid en snabbis in i stan, jag köpte en APSNYGG ring som är en två-ring med ett kors över två fingrar och sen en liten turkos boll i mitten på Ginatricot, och ett par solglajor på indiska. Astrid köpte också två APSNYGGA ringar på Ginatricot. Men nu måste jag gå för mitt ägg har kokat klart :) PUSS PÅ ER.

Det fanns en liten flicka
som sa såhär till mig en
gång: Om du tänker köra
ihjäl dig så tänker jag sitta
bredvid dig. Om du tänker ta
massa piller så tänker jag
ta lika många. Om du tänker
skjuta ihjäl dig så får du skjuta
mig först. Om du tänker hoppa
så kommer jag hoppa med dig
Om du vill leva så tänker jag alltid
leva med dig, allt för dig vännen..

Och jag saknar den flickan så otroligt mycket.
Den flickan vet vem hon här.

KVÄLL MED ASTRID.

Den här fredagskvällen blir tillsammans med kusinnimativ (HAHAHA olles skämt men ändå!! huur bra som helst haahahahaa.. :'D ) Just nu kröp hon under sängen och drar ut mobilladdaren, hon tyckte nämnligen att det var lite snävt i tak så on gick in under sängen .. haahaa.
Eh ja, hur som helst så varvi i staden idag. Jag, Astrid och Karin åkte in tillsammans, sen kom Olivia och Rebecca. Karin och Astrid gick för sig och vi andra spatserade runt på stans gator. Jag köpte bland annat ett nytt Iphoneskal på Mathilde och en mysig munkisjackis på BikBok. Iphone-skalet var apsnyggt enligt mig, färg: Jag tror det kallas aqua, men annars så är det liksom blågrönt, mörkt mörkt turkos typ :) och munkjackan är luuden och svart! :)
Just nu sitter jag och Astrid och proppar i oss godis här i våra små Onepiece! Fett mys.
Alltså det är fett segt, men jag kan inte ladda upp bilder från kameran :( inte från sellefonen heller.. Aja, det fixar sig nog senare!
Ha det bäst allihopa!
PUSS LINEA.



Woohow shit, vad är det här!?
äej ru vet, bara ett konstverk av ståltråd med form av en enhörning
jag och astrid har gjort ;)

QUESTION OF THE DAY..

FRÅN: Matilda
FRÅGA:heej! Heter du Linea eller kallas du bara för det? :D

SVAR: Hej Matilda! Ja jag heter ju egentligen Linnéa med två N men jag tycker att det är finare och skönare att skriva med ett N :)
FRÅN: Matilda ( en annan tror jag )
FRÅGA: hej linea! Jo jag har lite frågor till dig: Hur gammal är du? Vem är din bästa kompis? Finns det någon i din skola som du verkligen hatar? Vem tycker du klär sig bäst i din årskurs? Vilken är din favoritaffär? (klädaffär)Vilken låt lyssnar du på mest just den här veckan? Svara gärna! :D
Ha det bra, kram. PS. jag läser din blogg varje dag och den är jättebra!! DS.

SVAR: Hey!! Jag är tretton år gammal. Olivia är nog min bästa kompis. Ja det finns någon i min skola som jag verkligen hatar. Jag tycker många i min årskurs klär sig bra, men om jag ska välja en kille och en tjej, så är det nog Olle Ringstedt och Elin Svanborg. Jag har många olika favoritaffärer. Just den här veckan har det nog varit Shoreline med Broder Daniel, men mest Anna Ternheim.

TVÅ DAGAR I TEXT OCH BILDER.

HEY ALLA. Jag säger som förut, sorry för dålig uppdatering men jag hinner inte med bloggen just nu, det är skolan, läxor, kompisar, bråk osv. Men jag försöker så mycket jag bara kan.

Igår hände det rätt så mycket faktiskt (jag säger det nu så alla vet, ni kommer antagligen inte få se några bilder från igår, idag. Därför att jag laddar över bilderna och så från mobilen, men när allt har laddat klart står det att det inte går för ''källan är ej tillgänglig'' och sådär, so no pics today!)
Men i alla fall så var jag och röntgade huvudet igår, vilket var ganska läskigt för man fick ligga i en stor tunnel i 15-20 minuter och lyssna på musik. Jag har lite svårt för trånga utrymmen men det gick ganska bra ändå. Efter gick jag och mamma till Espresso House, och köpte Chailatte och en liten macka! Sen bar det av till skolan, när jag kom dit träffade jag olivia och vi käkade lunch tillsammans. Efter lunchen skulle vi åka skridskor (med skolan) på ''Trekanten''. Eh ja det var väl sådär, fem varv ska man åka innan man får gå hem. När vi hade åkt klart frös jag om händerna som bara den, jag kunde inte sätta på mig vantarna för fingrarna gick inte att röra, jag kunde inte få ner skridskorna i väskan, för jag fick inte upp dragkedjan, så joel fick ta de i sin väska haha, men sen kom vi i alla fall hem tillslut. Då var vi lite tjockisar och gjorde varm choklad med vispgrädde, jag och olivia alltså. Men min dag var inteslut där, utan sen så drog jag, pappa, och mina brorsor iväg till Skidbytarboden. Min kusins mammas man jobbar där och vi ska till Vemdalen på sportlovet och åka skidor/snowboard. Så vi hyrde ett par skidor och snowboard till mig, skidor och snowboard till min ena bror, skidor till min andra bror och skidor till min fader.
Men det var igår. Idag är jag hemma och sjuk och sitter här i soffan i min lilla Onepiece och slappar och bloggar, så jag tänkte ta tillfället i akt ahaha och vara lite duktig och göra läxor! Sen ska jag också se några missade avsnitt från veckan, så den här dagen ska nog också bli kväll!
Jag kan ju alltid vara lite desperat och lägga upp ''liknande'' bilder från gårdagen! :D
Jag gör det:
= 1. inga bilder
2. usch usch usch det är här man röntgar hjärnan..
3. chailatte+macka på Espressohouse
4. chailatte
5. ENHÖRNING.
6.varm choklad med vispgrädde
7. snowboarden
8. skridskor med skolan
9. snowboard pjäxor/skor :)
Ha det nice allihopa!!
PUSS LINEA.





EN DAG PÅ STAN.

Hey guys!
Idag var jag och olivia på stan, som sagt. Vi gick till lite olika affärer. Köpte bland annat ett linne på Monkii, och gissa vem som strosade runt därinne? Ingen mindre än Kitty Jutbring. Japp, cool som hon är och nördiga som vi är så bad vi om att få ta ett kort med henne! haha

Vet min min är failad som bara den, men who cares?? :)
A, i alla fall sen lämnade jag tillbaka en jättesnygg klänning på Weekday, alltså den satt helt fel. Vid kassan så stod det en burk med strumpor för tio kronor. Klart man inte bangar!!
Fina strumpor vaa?? så extremt färgglada så det liksm gör ont i ögonen.
Och här är linnet! Nejmen det gick in att ladda upp.
Ikväll kommer sysslingar+Lisa på middag. Nice. Men hare!
PUSS.

ROBERT NESTA MARLEY.

Idag i skolan hade vi en engelska uppgift. Våran grupp gjorde en powerpoint represention (hmm) om Jamaica.
Vad är det första du tänker på när du hör Jamaica? Det som ploppar upp i mitt huvud är direkt rastaflätor, marijuana och Bob Marley. Alltså jag tycker att Bob Marley är så himla cool :) okej jag vet att han är död, men ändå. Mannen, Myten, Legenden.. Hah, nejmen faktiskt. Han dog när han var bara 36 år, av att han hade cancer i tån. Den spred sig upp till hjärnan osv, men han ville inte göra något åt det för han tyckte att om han nu skulle dö så var det meningen att han skulle göra det och inte bota sjukdomen med massa läkarhjälp och mediciner.
(Visste ni att han har bott i nockeby, här i bromma!?) apcoolt enligt mig.
Men nu måste jag sova, kanske ska hänga på stan med olivia imorn eller inte får se hur jag gör. :)
PUSS OCH GODNATT.

FRÅN OCH MED NU.

Sorry dålig uppdatering, men har bara inte orkat blogga, men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om.. Om det är någon som har lite bra tips så kan du gärna kommentera, så alltså vad ska jag blogga om?
Aja det löser sig väl sen, hur som helst så är jag just nu med Olivia och Salomé. Kvällen blir till hemma-kväll och mys med film och geoouuudis. (skånska)
Det här är en bild på Olle på landet. Han skejtar på isen den token!! ;)



jaa här sitter jag och olivia och garvar ihjäl oss, vi ska ''spykea'' med nån (HAHA)
Ps, Från och med nu ska jag börja blogga mer, typ varje dag? :D
Btw, när jag ändå är igång kan jag passa på att säga att en ny design är påväg. :)
Men pusshej.


ALLA HJÄRTANS DAG, ELLER?

Hey Dudes!!
Jag försökte mobilblogga tidigare idag, men det gick ju inte alls jag är inte direkt så hi-tec av mig (stavning!?) japp men idag är det ju i alla fall alla-hjärtans-dag, men somliga måste ju plugga.. men nu är det ju i alla fall ganska så tillåtet att smöra för folk och säga hur oerhört mycket de betyder för en, och jag tänker inte banga ;) Så jag skulle vilja säga tack till alla mina underbara kompisar, ni kan känna er träffade och ni vet vilka ni är. Men särskilt tack skulle jag vilja säga till:
OLIVIA HENRIKSSON.

ASTRID THIL.

VANESSA SWEDÈRUS.

Och:


OLLE RINGSTEDT.

Aa, tack för att ni finns och står upp, för mig 24.7

Nu har jag lite plugg som måste fixas, ska tona håret också.. Men Glad alla hjärtans dag på er alla. Puss.


AND HERE THEY COME.

Här är några av bilderna vi tog igår :) hope u enjoy it..
PUSS.

國家,奧利維亞

美眉這是怎麼回事?= Hej snyggingar, hur är läget? ;)
Idag har det hänt mycket, fast inget intressant kanske. Jag känner för att jag vill tatuera mig (inte nu men sen, kanske..) Tatueringen ska se ut såhär: 愛 , vilket betyder kärlek på kinesiska. Jag har tänkt på att jag vill ha något skrivet på kinesiska, och sen sa Klara att det skulle vara fint med ett kinesiskt tecken för kärlek hehe, och därför vill jag ha just det..
Aja skit samma, det blir som det blir helt enkelt. Ikväll hade jag och Oliven här, se på båda Snuten i hollywood, vilket var vääldigt länge sen, och toppa det med lite chips och läsk, haha japp så det blir våran lilla kväll. Snart ska vi keeka middag haahaaa..
Vi tog massa bilder idag också, över 700 faktiskt, men det är så jeevla segt internet så det går ej att ladda upp. men ha det nice. adjöss. adjö. lille pöjk. ^^)
PUSS.

SUMMER RAIN.

Hej alla söta!
Jag och Olivia har precis vart och köpt massa godis till helgen, vi ska till landet haha, känner mig som värsta bonden när jag säger så, men det är jätte mysigt där och man tar liksom en ''paus'' från det vanliga livet när man är där om man säger så :D Vi ska slappa, ta massa fina kort, skratta, keeka godis, sova och slappa igen.
Jag fick en fråga om vad jag brukar lyssna på för musik, och jag lyssnar på JÄTTE mycket olika. Men just den här veckan/månaden så är det mest Håkan Hellström, Norah Jones, Billy Joel, Broder Daniel, The Beatles, Veronica Maggio, Bruce Springsteen, Lars Winnerbäck, Coldplay, Joy Division och Guns N Roses som gäller! :D Kommentera gärna om du har några bra tips ;)

PUSS PÅ ER.

HAHA.

Hej alla!
Jag vet att jag inte har bloggat på länge,
men seriöst, vem orkar hålla uppdateringen!? ;D
Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket annat än det vanliga, förutom att jag och mamma precis kom hem från BrommaBlocks. En Iphone 4 är påväg hem till mig med skal och hela paketet haha. Det blir asnice med iphone, då kan man ju blogga i mobilen och så, plus att den bara är asnice!!
Jag har färgat håret btw! Eller inte färgat men ''blekt bort'' det svarta. Så nu är det typ brun, orange, rött färgat! (ginger haha) och jag blev faktiskt ganska nöjd. MEN! jag har kommit på att Olivia Henriksson med stort O och H, har blivit allmänt korkad. Japp det är tråkigt att behöva säga det, men så är det!! HAHA men, vi älskar henne såklart ändå! ;) Hah aja, nu ska jag ta och titta på the mentalist (gårdagens avsnitt) och sen göra läxor...
PUSS.



(SÅ JÄÄVLA BRA!!)

LANDET+HEMMA+OLIVIA+SOLSIDAN=MIN SÖNDAG

Helluu! Idag kom jag hem från en härlig helg på landet :) Vi gjorde det man brukar göra på landet, chilla. I bilen hem så satt Sigge i mitt knä och softade gaaalet, lite för galet för han kissade nämligen nöjt ner hela mig och själva stolen.. sen satt han där och bara kollade på mig.... Aja sen kom jag hem, bytte om osv. olivia och jag hade bestämt att vara idag men det blidde inte så länge, så vi hann typ bara va hemma här en stund och sen ut och gå på en liten promenix. Men nu börjar min broder här, tjata om att han vil göra en liten trevlig hockeyblogg, så japp  vi får ju se hur detta slutar c: Det är ju efterlängtade solsidan idag också! mycket bra, mycket bra!!


BiLDER FRÅN IGÅR.

Orkar inte skriva något... :)

TARZAN YEEY :D

Jag typ svimmar nu tror jag... njaa men jag är väldigt yr faktiskt.. (: Jag sitter här med min lillerbror och kollar på Tarzan :D mycket bra, mycket bra. c:

RUBRIK.

Imorgon är det sån här idrottsdag.. Först ska jag spela tennis med Olivia, Astrid och Olle.
Sen sa vi bowla och det blir med Olivia, Astrid, Olle och Vanessa c:
Så jag måste alltså bli frisk tills imorn. Jaa jag har inte så mycket mer att säga, det är ju inte direkt någon action här hemma om man säger så.. :D
Pusshej.
Enhörningen är ett mytologiskt väsen, oftast avbildad som en vacker vit häst med ett spiralvridet horn i pannan. Enhörningen avbildades även ofta med både djupgående religiösa och symboliska attribut , samt var ett föremål för en mångfald legender sedan före medeltiden.  . På latin kallas djuret unicornis på grekiska μονόκεϱος (monókeros).
:D

HEY SJUK!

Ah skit att man ska gå och bli sjuk helt plötsligt... :(
Aja inte mycket mer att göra än att göra saker man kan göra när man är hemma.. :)
LISTA:

1. Blogga+Facebook
2. Checka några program som gick igår
3. Lyssna på lite bra musik c:
4. Läsa nya boken
5. SOVA
6. ..Läxor..
7. Ringa olivia eller vanessa och snacka lite
8. BLI FRISK.


Det här är en random bild, jag vet men det är ett gulligt litet hus? haha

PUSS.

RSS 2.0